K-pop Cover på mellan nivå med uppträdande på Malmö festivalen!

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Den här klassen är för dig som vill lära dig en k-pop koreografi från de populäraste k-pop artisterna. Det är på mellan nivå vilket betyder att vi går snabbare fram, så det passar dig med danserfarenhet eller dig som vill utmana dig själv. Under terminen jobbar vi på dansteknik, styrka, kordination, scennärvaro och formationer allt med målet att uppträda på malmö festivalen på Unnie Vibes egna k-pop event.

Vi lär oss Dansteknik, styrka, koreografi, kordination, utstrålning, ansiktsuttryck, formationer och scennärvaro.

FÖRKUNSKAPER
Ska ha lite erfarenhet utav k-pop sedan tidigare.

KURSLEDARE
 Elisabeth Liisu Cerenius - Har dansat en variation av stilar som stepp, hiphop, jazz och ballett men är mest inriktad på contemporary. Föll för dansen vid 4 års ålder och har inte sett tillbaka sedan dess.

Studerar nu på Lunds Dans och Musikal Gymnasium för att utbilda sig till proffesionell dansare! Har deltagit i flertal mindre föreställningar. Representerade Skåne i koreografitävlingen Skapa Dans 2018.

Blev scoutad till Mnets UHSN program och spenderade därav en månad i Korea där hon fick lära sig dans och sång av bland annat GFRIENDS koreograf. Har undervisat yngre inom gymnastik och har undervisat kommersiell dans flera terminer nu."

VIKTIG INFORMATION
Inköp av kläder köper eleven själv.

"OBS! Ett krav för att anmäla sig är att ni ska kunna uppträda på The Unnie Vibe Academys kommande event på Malmöfestivalen den 16 augusti. Vill du inte uppträda på eventet går det självklart fortfarande att anmäla sig, men kursen kommer inte vara lika gynnsam för dig!”