Språk

Här vänder vi oss till dig som vill fräscha upp din vardags spanska med moment, som lättare konversation kring vardagliga situationer. På kursen kommer vi att skriva, lyssna, läsa och prata så att du förstärker och förbättrar dina olika förmågor inom det spanska språket.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Genom läsning av olika teman få du en bättre förståelse av textinnehållet. Du känner dig tryggare när du hamnar i språkliga situationer med personer som har spanska som sitt modersmål. Vid slutet av kursen kommer du att ha utvidgat ditt ordförråd för att kunna skriva och prata om olika situationer i vardagslivet.

FÖRKUNSKAPER
Denna kurs passa för dig som har läst minst fyra terminer eller har motsvarande kunskaper i spanska.

KURSLEDARE
Fany är född och uppvuxen i Barcelona som ligger i Cataluña. Bor i Malmö med sin man där dom tillsammans driver ett företag som importerar varor ifrån Spanien. När Fany kom till Sverige började hon att undervisa i spanska. Fany säger; att kunna lära andra det spanska språket är helt underbart. Deltagarna som Fany har på sina kurser är helt fantastiska och nyfikna på att få veta allt om språket, landet, kulturen, maten och vinet.

KURSLITTERATUR
Hola de nuevo! av Kerstin Bergstedt , Teresa Jódar

VIKTIG INFORMATION
Startgaranti: Kurser startar när minst 6 deltagare är anmälda.
Vid 6 deltagare blir det 10 kurstillfällen och 20 studietimmar.
Vid 7 deltagare blir det 11 kurstillfällen och 22 studietimmar.
Vid 8 eller fler deltagare blir 12 kurstillfällen och 24 studietimmar.
Antalet kurstillfälle och timmar kan komma att justeras efter startad kurs