Språk

Denna kurs vänder sig till er som redan läst spanska och kan förstå vanligt vardagsspråk. Ni kan redan uttrycka er något på spanska, men bara inom kända områden. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål. Fokus ligger på att få flyt i det muntliga språket.

INNEHÅLL OCH MÅL
Undervisningen sker så långt det är möjligt på spanska och fokus ligger på muntlig kommunikation som utgår från praktiska situationer. Målet är att man ska kunna kommunicera både muntligt och skriftligt om intressen, erfarenheter och kulturella företeelser från den spansktalande världen. Att utöka sitt ordförråd, våga “säga fel” och ha roligt ihop är målet, sen kommer spanskan av sig själv!

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till er som har läst spanska i minst fem terminer eller har motsvarande kunskaper i spanska.

KURSLEDARE
Lotte har studerat spanska på Universidad de la Habana på Cuba och jobbat som lärare i spanska både på National University i Singapore, på Colegio Escandinavo i Madrid och på Kunskapsgymnasiet i Malmö. Lotte är legitimerad gymnasielärare i spanska och har undervisat i över 20 år. Med sin långa erfarenhet vill Lotte lyssna på dig som kursdeltagare och skräddarsy upplägget efter gruppens behov. Lotte jobbar också som musiker (saxofonist) och spelar ofta live. Hon är en av grundarna av kulturföreningen KALK och i hennes kurser märks hennes stora intresse för kulturen från den spansktalande världen.

KURSLITTERATUR
Bestäms på första träffen. Om du har böcker sedan tidigare så medtag dessa.

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti, tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".