Spanska nybörjare

Spanska nybörjare

Språk

Detta är en nybörjarkurs i spanska för att lära sig språket från början. Kursen vänder sig till dig som aldrig har tidigare studerat spanska eller du har kanske tidigare studerat på en grundläggande nivå men vill börja om från grunden igen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte att använda lämpliga uttryck för att presentera dig och att småprata. Efter kursen kommer deltagarna att använda ett antal fraser för att på ett enkelt sätt beskriva sin familj och andra människor, hur de lever och bor, sin utbildningsbakgrund och sitt nuvarande jobb. Vi kommer även att utreda en framträdande del i grammatik och uttal, vilka är nödvändiga för förståelsen av de grundläggande begreppen. Under kursen ska vi också ta tillfället i akt för att veta mer om Spanien och dess kultur.

FÖRKUNSKAP
Inga tidigare kunskaper i spanska behövs.

LEDARE
Rosa kommer ifrån Colombia, hon har svenskt medborgarskap. Rosa har studerade det spanska språket vid Lunds Universitetet. Att arbeta i grupper och ha kontakt med människor tycker Rosa är utvecklade. Då får hon dela med sig av sina kunskaper som ledare och det gör henne till en person som då känner sig nyttig och konstruktiv.

KURSMATERIAL
Hola! spanska för resan av Luis Bertoldi, Estela Gil de Bertoldi

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. Du kan läsa mer om vår startgaranti under rubriken "Viktigt att veta"