Språk

Detta är en nybörjarkurs i spanska. Kursen vänder sig till er som aldrig tidigare har läst spanska eller har man tidigare läst det på en grundläggande nivå, och vill nu börja om från början igen?

INNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte att använda lämpliga uttryck för att presentera dig och att småprata. Vi kommer även att utreda en framträdande del i grammatik och uttal, vilka är nödvändiga för förståelsen av de grundläggande. Efter kursen kommer deltagarna att kunna använda ett antal fraser för att på ett enkelt sätt beskriva sin familj och andra människor, hur de lever och bor.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare kunskaper i spanska behövs.

KURSLEDARE
Joseph är ursprungligen från Palma de Mallorca. Har en bakgrund som skådespelare, sångare och musikalartist. Joseph studerar just nu till dramapedagog på Malmö Universitet och har bland annat arbetat i Madrid, Barcelona, Sevilla och Bilbao. Målet är att ge er deltagare en varierande och praktisk kunskap beroende på vad det finns för individuella behov. Vi går igenom olika vardagssituationer och nosar på grunderna i språket för att klara av att kommunicera i lättare konversationer. Målet är att finna verktyg för att kunna utveckla sin kunskap. Språket är en färskvara och behöver ständig tillsyn och förnyelse.

KURSLITTERATUR
Hola! spanska för resan av Luis Bertoldi, Estela Gil de Bertoldi

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. Läs mer om vår startgaranti under rubriken "Populära ämnen" på vår hemsida.