Språk

Detta är en nybörjarkurs i spanska där man får lära sig det spanska språket ifrån början. Kursen vänder sig till er som inte tidigare har studerat spanska. Eller så har man kanske gjort det tidigare på en grundläggande nivå men vill nu börja om från början igen?

INNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på att bygga ett ordförråd som sen ska användas vid vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata. Vi kommer även att titta på grammatik, uttal och vad som är nödvändiga för att få en förståelse av de grundläggande begreppen. Under kursen kommer vi också att ta tillfället i akt att få veta mer om Spanien och dess kultur. Efter kursen kommer deltagarna att kunna många ord och använda ett antal olika fraser för att på ett enkelt sätt kunna beskriva olika situationer som man kan hamna i.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare kunskaper i spanska behövs.

KURSLEDARE
Lotte har studerat spanska på Universidad de la Habana på Cuba och jobbat som lärare i spanska både på National University i Singapore, på Colegio Escandinavo i Madrid och på Kunskapsgymnasiet i Malmö. Lotte är legitimerad gymnasielärare i spanska och har undervisat i över 20 år. Med sin långa erfarenhet vill Lotte lyssna på dig som kursdeltagare och skräddarsy upplägget efter gruppens behov. Lotte jobbar också som musiker (saxofonist) och spelar ofta live. Hon är en av grundarna av kulturföreningen KALK och i hennes kurser märks hennes stora intresse för kulturen från den spansktalande världen.

KURSLITTERTUR
Hola! spanska för resan av Luis Bertoldi, Estela Gil de Bertoldi. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps.

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti, tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".