Spanska nybörjare på Limhamn

Spanska nybörjare på Limhamn

Språk

Detta är en kurs för dig som är intresserad av att lära sig det spanska språket i från grunden. Här kommer du som deltagare att lära dig de grundläggande meningar man behöver för att förstår och göra sig förstådd vid första kontakten med spansktalande folk.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Genom att läsa boken jobbar vi gradvis med grammatik, uttal, läsförståelsen, frågor och svar. Från första lektionen pratar vi på spanska i mycket enkelt form med hjälp av boken och anteckningar. På vägen ska vi lära oss om kultur och platser genom korta frågor om till exempel flygplatsen, en ny stad, kläder, mat. I slutet av terminen kommer ni att kunna formulera er på ett enkelt och begripligt sätt med hjälp av enstaka ord och fraser om de viktigaste situationer när ni reser till ett spansktalande land.

FÖRKUNSKAP
Inga tidigare kunskaper i spanska behövs.

LEDARE
Fany är född och uppvuxen i Barcelona som ligger i Cataluña. Bor i Malmö med sin man där dom tillsammans driver ett företag som importerar varor ifrån Spanien. När Fany kom till Sverige började hon att undervisa i spanska. Fany säger; att kunna lära andra det spanska språket är helt underbart. Deltagarna som Fany har på sina kurser är helt fantastiska och nyfikna på att få veta allt om språket, landet, kulturen, maten och vinet.

KURSLITTERATUR
Buena idea 1 Libro de textos inkl. ljudfiler för elevenav Ulla Håkanson , Hans L Beeck , Fernando Alvarez Montalbán

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. Läs mer om vår startgaranti under rubriken "Viktigt att veta"