Lär dig att spela teater, både för nybörjare och för dig som vill utveckla det du redan kan och vill finslipa dina talanger om du har spelat teater förut. Alla är välkomna.
Lär dig att gå in i en annan roll. För dig som tycker om att agera och spela teater inför levande publik, och/eller vill prova den skådespelare som finns inom dig, eller för dig som helt enkelt bara vill prova på något nytt. Teater lär man sig genom att spela teater. Låt din kropp, din röst, och din hjärna flöda mellan olika känslor, eller i konflikter utifrån spännande improvisationer, övningar mm på ett roligt och annorlunda sätt.

INNEHÅLL OCH MÅL
Du får lära dig improvisera och spela både själv och i grupp.
Med flera roliga övningar kan man lära sig att använda sin kropp på en hel annan sett. Vi fokuserar på skådespelarens röst, rörelse på scen, känslor, memorera repliker, agera framför publiken och mycket mer. Tillsammans ska vi skapa en historia utifrån olika idéer och känslor med karaktärer från fantasin eller från verkligheten. Denna historia presenterar vi, för de som vill, inför publik som avslutning på kursen.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs

KURSLEDARE
Elizabeth Mateo de Svensson, skådespelare, regissör och kulturpedagog inom teater, dans och bild. Elizabeth har mer än 25 års erfarenhet inom teater