Prova på
Lär dig skapa serier och uttrycka dig exempelvis feministiskt, normkreativt, intersektionellt eller samhällskritiskt genom den ultimata berättartekniken serieteckning och satir." Under kursen i serieteckning varvas genomgångar och övningar med eget praktiskt arbete.

KURSINNEHÅLL
Har du drömt om att kunna teckna serier? Eller vill slipa på dina skills och lära dig mer om hur en kan skapa normkreativa, samhällskritiska, feministiska, intersektionalistiska berättelser och illustrationer? Kom till den här workshopen som är en inspiration till en längre vårterminskurs inom samma ämne med start den 28 feb. Vi kommer prova på olika metoder för att få fram budskap, och reflektera kring normativa bilder och stereotyper inom seriekonsten. Inga förkunskaper krävs! Alla kan teckna.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs

KURSLEDARE

Karolina Bång är serietecknare, illustratör, utställningsmakare och manusförfattare som gett ut flertalet böcker och publicerats och ställts ut i både Sverige och utlandet. Hon är en van kulturpedagog som hållit i många kurser både för barn, unga och vuxna.
http://www.karolinabang.se