Mat & dryck

Detta är en kurs för er som tycker om den thailändska kulturen och är intresserad av thailändsk matlagning. Thailändsk mat karaktäriseras av den fina blandningen av sött, salt och syrligt samt balansen mellan det starka och det milda. Efter kursen kommer ni att briljera i köket och servera släkt och vänner en utsökt thailändsk maträtt med den där autentiska thailändska känslan!

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Under våra fyra träffar tillsammans kommer vi att laga olika thailändskrätter. Ni kommer att få olika tips, råd och recept på hur man får fram den bästa smaken och doften av thailändsk mat. Vi avsluta kvällen med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av och fixa till i köket.

KURSLEDARE
Kanlaya är född och uppvuxen i Thailand, där avslutade hon sina gymnasiestudier och högskoleutbildning som byggnadstekniker. Hon kom till Sverige 2001, här har hon studerat till kock, bartender, makeupartist och säljare. Nuförtiden jobbar Kanlaya som kock och konstnär i Malmö och hon är en kreativ, energisk, glad, omtänksam och positiv person. Kanlaya har varit kursledare i tre år och har stor passion för matlagning generellt, vilket gör kurstillfällena mycket givande och alla deltagare lämnar med en härlig positiv känsla.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer.