Mat & dryck

Detta är en kurs för er som tycker om den thailändska kulturen och är intresserad av thailändsk matlagning. Thailändsk mat tillhör ett av världens bästa kök. Att laga thai mat är inte något svårt! Efter kursen kommer ni att briljera i köket och servera släkt och vänner en utsökt thailändsk maträtt med den där autentiska thailändska känslan.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Vi lagar äkta thailändskrätter tillsammans. Ni kommer få tips, råd och recept på hur ni får fram den bästa smaken och doften av thailändsk mat. Varje kurstillfälle avslutas med gemensam middag, vi umgås, har trevligt, diskuterar maten och kommande kurstillfällen.

KURSLEDARE
Kanlaya är född och uppvuxen i Thailand, där avslutade hon sina gymnasiestudier och högskoleutbildning som byggnadstekniker. Hon kom till Sverige 2001, här har hon studerat till kock, bartender, makeupartist och säljare. Nuförtiden jobbar Kanlaya som kock och konstnär i Malmö och hon är en kreativ, energisk, glad, omtänksam och positiv person. Kanlaya har varit kursledare i tre år och har stor passion för matlagning generellt, vilket gör kvällskurserna mycket givande och alla deltagare lämnar med en härlig positiv känsla.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer.