Språk

Detta är en nybörjarkurs i tyska. Kursen vänder sig till er som aldrig tidigare har läst tyska eller har man tidigare läst det på en grundläggande nivå, och vill nu börja om från början igen?

INNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituation som kan ske i olika sammanhang i syfte att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata. Vi kommer även att utreda en framträdande del i grammatik och uttal, vilka är nödvändiga för förståelsen av de grundläggande begreppen. Under kursen tar vi också tillfället i akt att få veta mer om Tyskland och dess kultur. Efter kursen kommer deltagarna att använda ett antal fraser för att på ett enkelt sätt beskriva sin familj och andra människor, hur de lever, bor, utbildningsbakgrund och sitt nuvarande jobb.

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper krävs

KURSLITTERATUR
Lieber Deutsch 1 2.0 av Annika Karnland, Anders Odeldahl, Lena Gottschalk, Lena Odeldahl, Christine Hofbauer, Joakim Vasiliadis

VIKTIG INFORMATION
På denna kurs gäller inte vår startgaranti. För att läsa om vår startgaranti, tryck på fliken Meny och sedan rubriken "Populära ämnen".