Vegetarisk matlagning

Vegetarisk matlagning

Mat & dryck

Oavsett om du vill äta mer hälsosamt eller bara är nyfiken så kommer denna kurs ge dig kunskap och inspiration!
Den vegetariska maten är en upplevelse för ögon, näsa och mun. Man kan skapa otroliga färger med grönsakerna vilket gör att maten faktiskt smakar bättre. Många tror att det är svårt att laga vegetarisk mat men det handlar bara om att våga prova.
Varför borde du prova gå en vegetarisk matlagningskurs? Varierad och rolig matlagning. Och man blir garanterad mätt
– För att få inspiration.
– För att få chans att testa nya maträtter
– För att få förståelse att det går jättebra att laga god, vacker och nyttig mat utan kött.

KURSINNEHÅLL
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av.

LEDARE
Linnéa har gått hotell och restaurangprogrammet med inriktning restaurang på Vipan i Lund. Studerat pedagogik på universitet efter gymnasieutbildning . Efter sin utbildning jobbade hon cirka två år i fiskhandel. Linnéa har arbetat som kursledare sedan 2009. Linnéa har tävlat i Sveriges Mästerkock 2014, TV4.

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper krävs.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare.

BRA ATT VETA
Vi har flera olika matlagningskurser att välja bland hos oss på SV - Malmö. Se vårt inspirationsprogram på webben och hitta det som passar dig.