Windows 10 grundkurs 55+

Windows 10 grundkurs 55+

Data & IT

Du har köpt dig en ny dator med Windows 10, men du känner inte igen dig. Du vet inte riktigt hur du skall göra. Du kommer att få en introduktion i det nya Windows, så att du sedan förstår hur det är uppbyggt och hur det fungera.

INNEHÅLL OCH MÅL
På kursen tittar vi på hur man hanterar nya startskärmen och appar. Hur vi kommer åt program, filer, mappar och startprogram/menyn. Hur får jag det mer likt det som jag är van vid, och en hel del annat som ska göra det enklare för dig att komma igång med din nya dator och Windows 10. En introduktion i det nya Windows, så förstår du hur det är uppbyggt och får det att fungera

FÖRKUNSKAPER
Grundläggande kunskaper i Windows eller lite datorvana.

LEDARE
Leif har under åren byggt upp en god kompetens inom teknik, försäljning, projektledning och utbildning. Arbetat med PC i mer än 30 år och Windows 10 sen det släpptes 2015. Leif är en kommersiellt färgad tekniker med både tekniska och affärsmässiga intressen, alltid långt framme i teknisk utveckling.

VIKTIG INFORMATION
På kursen träffas vi fyra gånger med tre lektionstimmar varje gång. Vi lär oss tillsammans, utbyter egna erfarenheter, tipsar varandra och har det trevligt samtidigt som vi ser alltfler möjligheter. Ta med dig din egen bärbara dator till kursen.