Lediga tjänster

Vi vill ge människor möjlighet att utvecklas. Vi vet att alla människor, oavsett bakgrund, erfarenhet och ålder, kan utvecklas.

Att vara ledare innebär att man får möjlighet att dela med sig 
av sitt stora intresse och sin passion inom ett specifikt ämne 
tillsammans med andra.

Vi söker alltid nya cirkelledare i såväl befintliga som nya ämnen. Brinner du för något och vill dela med dig av din kunskap så kontakta oss på malmo@sv.se.

Lediga tjänster
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Nu satsar vi för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur. 

Vi söker flera nya medarbetare som med sin kompetens, intresse och engagemang kan och vill vara med och utveckla vår verksamhet. 

Controller/ekonomiansvarig 50% - vi söker dig som har mångårig vana av ekonomiarbete och som kan koppla ekonomin till verksamheten. För att passa in ska du vara noggrann och flexibel och kunna förklara sambanden mellan ekonomi och verksamhet på ett lättförståeligt sätt för våra verksamhetsutvecklare. Du sitter med i ledningsgruppen, är med på våra styrelsemöten och presenterar rapporter och prognoser för såväl styrelse som medarbetare. 

Strategisk kvalitetssamordnare 50% - vi söker dig som brinner för att utveckla kvalitetsarbetet på ett strategiskt plan, ta fram och följa upp policys och planer och se till att strategierna används i vardagen av samtliga medarbetare.  

Verksamhetsutvecklare föreningar 50-100% - vi söker dig som har erfarenhet av föreningsarbete och vill hjälpa till att utveckla samarbetet med såväl befintliga som presumtiva nya samverkande föreningar. Du får gärna gilla processledning och att få människor att växa. Tjänsten är målstyrd och kvälls- och helgarbete förekommer. 

Ansvarig för Folkbildningsrådets särskilda uppdrag 50% - vi söker dig som vill jobba med människor som står långt ifrån folkbildningen med fokus på utrikes födda kvinnor. Här handlar det mycket om uppsökande verksamhet med målet att hjälpa deltagarna att komma närmre studier och arbete. I den här tjänsten är det en merit om du talar flera språk. Tjänsten är en projektanställning som är målstyrd och kvälls- och helgarbete förekommer. 

Verksamhetsutvecklare Allmänmarknad 75-100% - vi söker dig som har ett stort intresse av framför allt hantverk, men även andra ämnen såsom tex Kropp & själ samt Dans, och som vill utveckla vårt utbud av kurser som vi marknadsför i vårt Inspirationsprogram och på vår hemsida. I rollen ingår även ansvaret för våra föreläsningar. Du har ansvar för att hitta rätt kursledare/föreläsare, lägga upp kursen, ta emot anmälningar och fakturera deltagarna, utanordna löner till ledare/föreläsare och sköta all administration kring kurserna. Tjänsten är målstyrd och kvälls- och helgarbete förekommer. 

Verksamhetsutvecklare Dans 50% - vi söker dig som brinner för dansen och som själv är dansare, gärna inom hiphop/streetdance, och som har ett stort kontaktnät inom Malmös dansscener. Du kommer att ha ansvar för våra danssalar på Kulturfabriken, våra ideella dansgrupper och att fylla våra lokaler även på dagtid. Tjänsten är målstyrd och kvälls- och helgarbete förekommer. 

Då vissa av tjänsterna är på deltid så finns möjlighet att kombinera två tjänster om erfarenhet och intresse finns. 

 För samtliga tjänster ser vi gärna att du:  

 • är drivande och idérik 
 • är kreativ och engagerad 
 • är utåtriktad och lyhörd 
 • har lätt för att kommunicera i tal och skrift 
 • har lätt för att samarbeta med kollegor 
 • har god förmåga att prioritera, planera och genomföra arbetet 
 • har god digital kompetens 
 • tycker att folkbildning är viktigt 
 • är van vid att självständigt lägga upp arbetet  
 • är van att leda både dig själv och andra 
 • är van administratör 

 Tidigare erfarenhet av folkbildning och studieförbund är meriterande liksom erfarenheter från den idéburna sektorn. 

Vi tillämpar provanställning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Vi är den första HBTQ-certifierade studieförbundsavdelningen och det är viktigt att du delar våra värderingar och vår värdegrund om allas lika värde. 

Lämna din ansökan tillsammans med referenser och löneanspråk här: 
Ansökningsformulär (powerinit.com) 

Intervjuer kommer att ske löpande med senaste ansökningsdag 2019-10-07.  

Kollektivavtal IDEA/Unionen. 

Facklig representant Carl Axling, tel 0709-34 83 06. 

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta avdelningschef Carina Lännerberg på telefon 040-10 01 60 eller e-post carina.lannerberg@sv.se