Musiker

Solo

 

Ingrid Savbrant - Hon rör sig ledigt mellan blues, rock, jazz och soul och blandar gärna. Såväl eget material som personliga tolkningar av andras influeras av öppenhet och intryck från musikvärldens alla håll och kanter. Under många år berört, underhållit och övertygat publik och kritiker med sin breda röst, utstrålning och värme. Har ett naturligt sätt att få med sig publiken, den som vill får gärna sjunga med och kan man inte texten ( som Ingrid säger ) så lallar man.

 

Emma Schöön - Sjunger till eget piano-ackompanjemang favoriter ur svenska visskatten blandat med evergreens, schlager och jazz-standards. Det blir en musikalisk resa med mycket humor, värme och glädje! 

Programmen innehåller melodier lämpliga för allsång.

Stor igenkänningsfaktor utlovas med inslag av allsång till välkända melodier. Välj mellan:

    • Svenska visor och schlagers
    • Melodier ifrån Film & Musikal
    • Svensktoppen i våra hjärtan

 

Jesper Olsson - Konsertpianist som spelar ett blandat program med klassiska verk av bl.a Beethoven, Chopin och Debussy.

 

Perla Ström - Spelar gitarr och sjunger musik som kretsar kring artister som Lisa Nilsson, Eva Cassidy, Lisa Ekdahl, John Mayer och Moonica Mac. 

 

John Christian Svensson - Mer känd som JC Svensson blev Malmös glädjespridare 2022. JC sjunger och spelar visor från hela Sverige tillsammans med operettmelodier och traditionella religiösa sånger och ackompanjerar sig själv med gitarr, piano eller fiol. 

 

Linda Lundqvist - Etablerad trubadissa i Skåne. Som allsångsledare, sångerska och gitarrist låter Linda glädjen, svänget och gemenskapen stå i centrum av arrangemanget. Kända, roliga, vackra och glada sånger och melodier levereras i samklang  med publiken. Det sociala mötet och lite gott snack kring låtarna som framförs är viktigt.

Linda  bjuder på en stund av glädje och gemenskap tillsammans med sin breda repertoar från 40 -talet och framåt.

 

Daniel Keivanlo - Är en ung gitarrspelande trubadur med ett stort intresse för den svenska vistraditionen, men även för musik från såväl 40, 50 och 60-talet. Små anekdoter och blandade allsångsnummer bjuds det också på i lagom doser! 

Stefan Viklund - Har arbetat professionellt med musik i 40 år. Han spelar kända visor samt äldre och nya schlagers ur den svenska visskatten och kan också spela upp till dans om så önskas. Där finns även möjlighet till publikdeltagande med musikfrågesportsstunder om det bokas på förhand.

 

Bo-Anders Dahlskog - En bred repertoar som sträcker sig från våra äldsta visor till jazz, pop och rock med en förkärlek för den lite äldre musiken - särskilt de gamla skånska visorna. 


Kent Persson - Spelar och sjunger dansbandsmusik med keyboard använder sig av en gitarrist och sångerska men kan även spela som duos. 

Kent Bernby - Spelar Cornelis, Edvard Persson och gammal schlagertopp på gitarr blandat med historier om spännande möten under tiden med Snoddas 

 

Duos


Ronnie och Carmen - 
En härlig kombination för er som gillar traditioner och att blicka tillbaka i den fantastiska musikskatt som finns. Ett potpurri av visor, romantik och Evert Taube och kanske lite stänk av skånska toner.

  1. Romantika – Vi minns tillsammans den romantiska eran som fanns på 30-, 40- och 50 talet. Följ med oss till en tidsepok, ett program med hög mysfaktor. Vi blandar   anekdoter och örhängen, luta Er tillbaka och njut!
  2. Evert Taube – Vår älskade skald, En kavalkad av visor, blandat med glada och annorlunda historier kring hans äventyr, väl värt att le åt!
  3. Vårt skånska land – Listan på skånska visor är lång, vi bjuder på Hasse Andersson, Danne, Edvard och många, många flera
  4. Önskeprogram - Vi har mycket mer, mycket nytt t ex Lasse Berghagen m fl,

 

Emma Schöön och Mats Larsson - Med programmet ” Visa i Jazz- ton” får publiken lyssna till Malmö- duon när de sjunger och spelar visor, schlagers, operettpärlor och jazz- standards i en anda av lekfullhet, glädje och stämningsfulla improvisationer. 

 

Louise Augustsson och Jesper Olsson - Två pianister som spelar 4-händig pianomusik. Allt från Schuberts fantasi i f-moll till Grieg-danser. Jesper kan även bokas för solokonserter.

 

Roberto Amerise och Isabel Sciutto - En duo på gitarr och sång (+flöjter, melodiska och lite perkussion) som spelar latinamerikansk folkmusik

 

Kiki & Paul – med klarinett/banjo/gitarr/piano skapas levande musik, odödliga evergreens och livsbejakande svängiga jazznummer från 20- och 30-talen och bjuder även på ”chansons”.

 

JanErik Ström och Roberto Amerise - En akustisk gitarrduo som spelar brasiliansk, argentinsk tango och Evert Taube melodier. Ett spännande möte mellan argentinsk och svensk musik. 

 

Emma Schöön och John Christian Svensson -  Spelar musik med instrument som piano, ukulele, fiol, gitarr och sång med mycket humorinslag.

För priser, bokning eller mer information kontakta maja.c@sv.se