Musiker

Solo

 

Emma Schöön sjunger till eget ackompanjemang på piano och ukelele, egna favoriter ur svenska visskatten blandat med evergreens, schlager och jazz-standards.

Stor igenkänningsfaktor utlovas med inslag av allsång till välkända melodier. Spontan dans får gärna förekomma! 

 

Jesper Olsson är konsertpianist som spelar ett blandat program med klassiska verk av bl.a Beethoven, Chopin och Debussy.

 

Perla Ström spelar gitarr och sjunger musik som kretsar kring artister som Lisa Nilsson, Eva Cassidy, Lisa Ekdahl, John Mayer och Moonica Mac. 

 

Dennis Lindgren spelar de mest önskade låtarna inom svensk visa, pop och ballader. Visor och sköna melodier från förr och nu som alla känner igen och kan ta till sig.

 

John Christian Svensson eller mer känd som JC Svensson blev Malmös glädjespridare 2022. JC sjunger och spelar visor från hela Sverige tillsammans med operettmelodier och traditionella religiösa sånger och ackompanjerar sig själv med gitarr, piano eller fiol. 

 

Jonas Wernefort spelar gamla & mindre gamla sånger som vi känner igen - allt från Edvard Persson till Danne Stråhed, Evert Taube till Siw Malmqvist. Fina bitar med gitarr på skånska med mycket allsångskänsla och skämtsam stämning.

 

Linda Lundqvist är en etablerad trubadissa i Skåne. Som allsångsledare, sångerska och gitarrist låter Linda glädjen, svänget och gemenskapen stå i centrum av arrangemanget. Kända, roliga, vackra och glada sånger och melodier levereras i samklang  med publiken. Det sociala mötet och lite gott snack kring låtarna som framförs är viktigt.

Linda  bjuder på en stund av glädje och gemenskap tillsammans med sin breda repertoar från 40 -talet och framåt.

 

Stefan Viklund Har arbetat professionellt med musik i 40 år. Han spelar kända visor samt äldre och nya schlagers ur den svenska visskatten och kan också spela upp till dans om så önskas. Där finns även möjlighet till publikdeltagande med musikfrågesportsstunder om det bokas på förhand.

 

Bo-Anders Dahlskog En bred repertoar som sträcker sig från våra äldsta visor till jazz, pop och rock med en förkärlek för den lite äldre musiken - särskilt de gamla skånska visorna. 


Kent Persson Spelar och sjunger dansbandsmusik med keyboard använder sig av en gitarrist och sångerska men kan även spela som duos. 

Kent Bernby Spelar Cornelis, Edvard Persson och gammal schlagertopp på gitarr blandat med historier om spännande möten under tiden med Snoddas 

 

Duos/Trios

 

Med programmet ” Visa i Jazz- ton” får publiken lyssna till Malmö- duon, Emma Schöön och jazz- pianist Mats Larsson, när de sjunger och spelar visor, schlagers, operettpärlor och jazz- standards i en anda av lekfullhet, glädje och stämningsfulla improvisationer. 

 

Louise Augustsson & Jesper Olsson är två pianister som spelar 4-händig pianomusik. Allt från Schuberts fantasi i f-moll till Grieg-danser. Jesper kan även bokas för solokonserter.

 

Roberto Amerise och Isabel Sciutto En duo på gitarr och sång (+flöjter, melodiska och lite perkussion) som spelar latinamerikansk folkmusik

 

RaJes är en akustisk gitarrduo med JanErik Ström och Roberto Amerise som spelar brasil, Argentinsk tango och Evert Taube melodier. Ett spännande möte mellan argentinsk och svensk musik. 

 

Anna, Anita och JanEric spelar Evergreens jazzstandards och visor, samt lite joddling. Kan även bokas som duo. 

 

Emma Schöön och John Christian Svensson spelar musik med instrument som piano, ukulele, fiol, gitarr och sång med mycket humorinslag.

 

Vill du ha mer information om priser, eller om bokning kontakta christine.owman@sv.se