Övrigt

Jul och advent är en tid där många vill träffas och umgås under mörkret med ljus, pyssel och bak. I år måste vi tyvärr hålla avstånd från varandra men advents och julmyset går att lösa med zoom, messenger, jitsi och andra bra tekniska lösningar. Med denna cirkel kan ni träffas via videolänk och lära er nya glöggrecept, kakrecept och pyssla tillsammans "som vanligt".

Kursinnehåll
Detta är en kompiscirkel där ni:

- Kopplar upp er på ett videomöte och lär er nya sätt att julfixa på avstånd men tillsammans med hjälp av mobil eller dator.

Förkunskaper
Ni behöver kunna koppla upp er på jitsi, zoom eller liknande. Alternativ vara bekväm med att följa instruktioner för videomöten via telefon.

Material
Till denna cirkel får ni använda er av "Stora Juljournalen 2020", vi kan leverera den åt er inom 70-skyltarna om du har svårt/det är riskabelt för dig att skaffa den. Ni kan också välja något annat material.

Kursledare
Ni väljer själva vem i gruppen som ska bli cirkelledare. Du som är cirkelledare kommer att ha kontakt med oss på SV och ansvara för cirkellistan.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare så är det fritt fram att starta fler kompiscirklar. Hör av dig till oss så får du veta mer om vad som gäller.

Bra att veta
För att göra denna cirkel ska ni:

- Vara minst 3 personer, minst fyllda 13 år. Ingen åldersgräns uppåt!
- Träffas minst 3 gånger, 3 studietimmar per gång (3 studietimmar = 2h 15 min).
- Julfixa på distans med varandra.
- Skicka in cirkellista (närvarolista) samt ev. diskussionsanteckningar.


Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

För anmälan och mer info ring 0960-134 00 eller mejla arvidsjaur@sv.se. Du hittar oss också på facebook: Studieförbundet Vuxenskolan Arvidsjaur

Anmäl dig och din grupp senast 28 november.