Skapa i akvarell!

Kursinnehåll
Upplev och lär dig hantverket och lusten i att måla i akvarell. Vi tar allting från början och har övningar steg för steg.
Under kursen provar vi olika tekniker som laveringar,vått i vått, måla skugga och ljus, akvarellens transparens och mycket mer!

Förkunskaper
Nybörjare och för dig som provat måla med akvarell tidigare.

Material
Det ingår grundmaterial till kursen.
Har du egna akvareller och penslar samt papper så är du välkommen att ta med.

Kursledare
Ledare Annika Månstråle Jönsson är konstnär och pedagog och har kurser i bland annat akvarell och Vedic Art.
Läs mer om Annika på moderjordkraft.blogspot.com

Bra att veta
- Kallelse/faktura skickas till dig innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

- Om du behöver avanmäla dig gör det i god tid, senast två veckor innan kursstart.

- Studieförbundet Vuxenskolan, strävar efter att hålla hög kvalité på alla våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

- Starta en kamratcirkel efter kursen! Du kan tillsammans med andra (minst 3 personer) skapa en kamratcirkel där ni får möjlighet att utöva och utveckla måleriet.
Vill du starta en kamratcirkel i andra ämnen än akvarell så är möjligheterna många tex sticka, sy, skapa, läsa böcker, yoga, samtalsgrupper ect.
SV hjälper till med lokal och ev. behov av specifikt material till er cirkel. För frågor kring kamratcirkel kontakta SV Luleå 070-6006917 eller 0920-89320.