Mat & dryck

Arctic Food Hack är en innovationstävling som sträcker sig över 48 timmar med syfte att hitta nya innovativa affärsidéer och lösningar inom livsmedelsbranschen. Företag, organisationer och privatpersoner får möjlighet att presentera en idé de vill utveckla eller ett problem de vill ha hjälp att lösa. Genom att sedan blanda idéer och individer i öppen innovation skapas nya innovativa lösningar som presenteras inför en jury.

Det börjar fredag den 30/11 med incheckning 15:30 och slutar söndag 2/12 17:00.
När du har anmält dig så kommer du får ett mer detaljerat schema

Detta riktar sig till dig som är intresserade av innovation, foodtech, agritech, norrbottens livsmedelstrategi, entreprenörskap, marknad och utveckling är välkommna att delta. Det kommer vara spännande föreläsningar, bra mat och många nya ideer, varmt välkommen!

Deltagande över helgen kostar 500kr eller 300kr om man är student (märkt det i meddelande fältet)
I priset ingår:
Deltagande under hela Hacket.
Mat och alkoholfri dryck.
Plats i sovsal.
Möjlighet att pitcha en egen idé

Det kommer finnas viss möjlighet att hyra rum på Boden Business Park, det finns begränsat antal rum så boka det snarast.

För frågor maila daniel.strandlund@lrf.se

Arctic Food hack 2018 – En del av projektet Mer Nära Mat Norrbotten och Norrbottens Livsmedelsstrategi Nära Mat.
Artic Food hack är ett samarbete mellan LRF Norrbotten, Boden Business Park , Nära Mat: Norrbottens livsmedelsstrategi och Studieförbundet Vuxenskolan Boden som har gjort eventet möjligt.
Arrangemanget är en del av projektet Mer Nära Mat Norrbotten som finansieras av Eus Jordbruksfond, LRF, Region Norrbotten och Sparbanken Nord.
Varmt välkommen