Hantverk & konst

Har du svårt för att slänga saker? Då passar den här kursen dig. Vi gör nya saker av sådant som annars skulle ha kastats. Vi skapar fritt med bl a tyg, papper, plast och förpackningar av olika slag.

Kursinnehåll
Vi ger förslag på hur man kan återbruka och ta tillvara istället för att kasta. Tillsammans skapar vi med olika material som vi har tagit tillvara.

Förkunskaper
Inga speciella förkunskaper krävs.

Material
Du tar själv med det material du vill använda såsom tyger, kläder, förpackningar, papper, lim osv. Om du vill använda symaskin är det bäst att du tar med dig din egen.

Kursledare
Kicki Timander: bloggare, inspiratör, sömmerska, sångerska, skräpsamlare, återbrukare och verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Vuxenskolan i Kiruna.


Bra att veta
Detta är en intressekoll och datumet kan komma att ändras. Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Hör gärna av dig om du har frågor: 070-5668548

Välkommen med din anmälan!Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.