Dans

Varmt välkommen till balettens- och dansens värld!

Kursinnehåll
Kursen passar dig som gått nybörjarcirkeln och vill fortsätta dansa som innan, åldersgrupp från 16 år och uppåt.
Du som fortsättningsdansare får här finslipa på din nuvarande dansteknik och utmanas genom att använda estetiken och få lära in nya balettsteg som inte har bearbetats under tidigare terminer.
Under lektionerna kommer du få möta flera olika danssteg från balettens vokabulär, både piruetter och hopp i olika kombinationer. Du kommer även att få ta del av personlig feedback för att kunna vidareutvecklas på din egen nivå i den klassiska baletten.
Tempot under lektionerna kommer att börja väldigt lugnt för att sedan succesivt öka.

Förkunskaper
Vi ser gärna att du gått nybörjarkursen i balett eller motsvarande.

Kursledare
Karolina Kowalska är utbildad danslärare med stark kärlek för klassisk balett. På hennes lektioner får du möjlighet att bygga upp teknik samt få dansa till både klassisk och populär musik. Det egna uttrycket får utrymme och stor vikt läggs på att få utvecklas i sin egen takt och inte minst att få ha roligt.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Startdatum är preliminärt och kan komma att ändras vid för få anmälda.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.