Trädgård, hus och hem

I denna kurs får du grunderna till att bli en mästare i din egen trädgård.
Vi lär allt om fröet, sådden, jorden ljuset, vattnet, näringen, luften m.m. Genom att lära sig grundkunskaperna blir det lättare att bli en lyckad odlare.


Kursinnehåll
En kurs där vi går igenom grunderna för att skapa en trygghet i ditt odlande. Vi börjar med fröet och slutar med deltagarnas egna frågeställningar

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs eftersom detta är en grundkurs.

Material
Allt material ingår i deltagaravgiften mer information kommer.

Kursledare
Mona Davis har arbetat inom den gröna näringen i 40 år. Hon har 4 årig utbildning i trädgårdsodlingspecial, specialutbildning i trädgårdsanläggning/design (en av dem mycket få i Sverige som har båda) samt är även bevandrad som florist. Hon har även arbetat som yrkeslärare för 42 veckor grundkurs i trädgård. Bosatt i vackra Sävar utanför Umeå där hon från sitt växthus vägleder dig som kursdeltagare till att lyckas med din odling/trädgård.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Kursen är digital och kommer att genomföras i Teams. Du kommer att få en länk när du anmält och betalt för kursen.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.