Känner du dig stressad, trött, omotiverad eller bara överhopad med jobb och saker som borde göras?

Kursinnehåll
VILL DU HA?
• Mer energi & arbetsglädje
• Bra struktur & mer tid till det viktiga
• Färre saker hängande i luften
• Mindre stress & mer inspiration

Du kanske har dåligt samvete för att vissa saker aldrig riktigt hinns med? Högen med ofärdiga projekt hopar sig och din energi sjunker i motsvarande takt. Att inte bli klar med saker tar massor av energi och gör dig stressad. Du mår helt enkelt inte bra av att ha för mycket oavslutat omkring dig.

Med metoden Bli klar™ får du allt du behöver för att lära dig bemästra den användbara konsten att bli klar. Om du fullt ut implementerar metodens principer i ditt liv, kommer du garanterat att bli bättre på att bli klar och du kommer att bli klar med rätt saker, inte bara bli mer effektiv. Du kommer att få rätt saker gjorda, få mer tid till det viktigaste, frigöra energi och känna mer lätthet.

Kursen bygger på metoden Bli klar™ och boken Bli klar: Få rätt saker gjorda på jobbet., av Anna Lundqvist

Förkunskaper
Grundkurs - inga förkunskaper krävs.

Material
Du som anmäler dig till kursen får köpa boken ”Bli klar: få rätt saker gjorda på jobbet” till ett mycket rabatterat pris, 200 kr (ordinarie 349 kr).

Kursledare
Anna Lundqvist är i grunden civilingenjör och har 25 års erfarenhet av ledarskap och utbildning, med flertalet ledarskapsutbildningar i bagaget: UGL, coachande ledarskap, hållbart ledarskap, kommunikativt ledarskap, hälsofrämjande ledarskap och den holistiska ledarutbildningen ’Gracefulleadership’.

Anna brinner för hälsofrågor och är diplomerad ayurvedisk hälsovägledare, hälsoinspiratör, träningsinstruktör, reikimaster, yogini och andningsinstruktör. Att skapa långsiktig hållbarhet och optimal balans mellan resultat och hälsa är en viktig grund för hennes arbete.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Lokalen i Luleå ligger på Småbåtsgatan 1, nära Willys i södra hamn.