Hälsa & välbefinnande

Nu har du möjlighet att få lyssna till Anneli Holm som pratar om den senaste analoga planeringsmetoden Bullet journal. Hur den har hjälpt henne av stressa ner och faktiskt se vad som bör prioriteras i livet.

Metoden togs fram av Ryder Carroll och den har senast förfinats av många profiler på både Youtube och Instagram. Anneli hittade den av en slump för exakt 1 år sen och saknade då svenska Youtubers som använde metoden därför startade hon kanalen Bullet journal på Svenska i maj förra året, du hittar den här: https://bit.ly/2q8Fkd6.

Metoden är enkel i sin ursprungliga form men vill du, kan du göra den hur komplex du vill. Vill du lära dig hur du använder den? Se vilken anteckningsbok som är i ropet och vad du kan tjäna på att stressa ner på kvällen med pennor och linjal?

Kom och lyssna på Annelis föreläsning och ta del av hennes workshop, bli kreativ och ha roligt.

”I dagens moderna samhälle ska vi alltid vara tillgängliga och närvarande men då blir det ännu mer viktigt att faktiskt få ta sig en andningspaus där du är i fokus, utan TV, mobil, Instagram eller Youtube. Min räddning har varit att få vara kreativ och planera, jag sover gott genom att veta vad min morgondag innehåller. Det är stresshantering på högsta nivå”
-Anneli