Djur, natur & miljö

Att vara cirkelledare i biodling!
Norrbottens biodlardistrikt bjuder in dig tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten som är eller vill bli cirkelledare i Biodling till en eftermiddag där du får verktyg till din cirkelledarroll och hur du ska kunna gå vidare i din ledarroll.


Kursinnehåll
Denna utbildning är till för dig som är ny som cirkelledare, funderar på att bli cirkelledare eller redan håller i kurser i biodling. Under dagen kommer vi tillsammans att diskutera folkbildning, studiecirkelns grunder och särskilda pedagogik. Du kommer även att få mer information om Studieförbundet Vuxenskolan och har möjlighet att ställa frågor direkt till oss. Du får även möjlighet att träffa andra cirkelledare och utbyta tankar och erfarenheter om hur du lägger upp din kurs för framtida biodlare.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper i att leda cirkel.

Kursledare
Maria Hussami, Studieförbundet Vuxenskolan Boden jobbar bland annat med att utbilda Sv's fantastiska cirkelledare

Bra att veta
Denna kurs är kostnadsfri för medlemmar i Norrbottens Biodlardistrikt och senast den 19 mars vill vi ha din anmälan. Vi skickar dig en kallelseföre kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsenpå mejl, annars kommer den med vanlig post.

Detta arrangemanget genomförs i samarbete med Norrbottens biodlardistrikt.