Mat & dryck

Covid-19
Vi följer noggrant utvecklingen och spridningen av Covid-19 i samhället. Vi utgår från rekommendationer från FHM och anpassar vår verksamhet efter rådande läge. Detta kan komma att påverka starten, eller formen, för arrangemanget.


Vill du inspireras till billigare, grönare matlagning och dessutom få en ny smakupplevelse och praktisk erfarenhet?

Vi erbjuder en digital cook-along där Hanna Olvenmark från Portionen Under Tian inspirerar till matlagning som är bra
för dig, din plånbok och planeten!

Innehåll
- Hanna delar med oss av filosofin bakom Portionen Under Tian.
- Cook-along med guidning genom matlagningen.
- Frågor kan du självklart ställa under hela arrangemanget!

Sista anmälningsdag 1 oktober 2021.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Material
Du får en inköpslista i förväg på matvaror som behöver inhandlas.

Föreläsare
Hanna Olvenmark
Hanna är leg. dietist, snåljåp och grundare till Portionen Under Tian. Hanna grundade Portionen under tian för att visa att myten ”all bra mat är dyr” inte stämmer. Med glädje, passion och nytänk vill hon peppa till att äta bra mat som är klimatsmart, hälsosam och ekonomiskt smart.

Läs mer om Hanna och hennes verksamhet tillsammans med kollegan Johanna på:
Hemsidan
Instagram

Vill du beställa Hannas böcker hittar du dem bland annat här.

Observera!
Startdatumet kan komma att ändras beroende på antalet anmälda deltagare.


Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Vi skickar dig länk till digitalt studierum innan träffen