Fjällvandring för nybörjare - planerad VT 2018

Fjällvandring för nybörjare - planerad VT 2018

Djur, natur & jakt

Sugen på att vandra i fjällen i sommar, men vet inte var du ska börja?
Då är detta för dig- en nybörjarkurs för dig som är intresserad av att lära dig mer om Fjällvandring.

Här får du inspiration och kunskap om att vandra i fjällen, vad som gäller för tältning och stugboende, tips på bra mat och
vad man ska ha med sig i ryggsäcken samt hur du undviker nybörjar misstagen.

Efter kursen finns det möjlighet att gå en fortsättningskurs; Praktisk fjällvandring, fortsättning. Där ni kommer testa lite vandring i närområdet samt gå igenom tält, packning och kök lite djupare.

Ledaren heter Annika Berggren, friluftsskribent och med mångårig erfarenhet från fjällen. Flitigt förekommande i UteMagasinet och författare till flera böcker om fjällvandring https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=no&search_word=berggren%2C+annika

Välkommen med en intresseanmälan, din anmälan är inte bindande utan vi återkommer vid full grupp med ett startdatum som sätts i samråd med ledaren. För att kursen ska starta så krävs minst 8 anmälda.

Det går även bra att delbetala kursen. Ifall du önskar göra det så meddela detta i meddelanderutan.

Bra att veta
Startdatum bestäms i samråd med ledaren längre fram vid full grupp och kan bli framflyttat vid avhopp. Vid framflyttning av datum så hör vi av oss. Vi skickar kallelse/faktura 3-4 veckor innan kursstart. Skulle du inte ha möjlighet att gå studiecirkeln har du en vecka på dig att avanmäla dig sedan kallelsen/fakturan skickats ut.