Djur, natur & miljö

Covid-19
Vi följer noggrant utvecklingen och spridningen av Covid-19 i samhället. Vi utgår från rekommendationer från FHM och anpassar vår verksamhet efter rådande läge. Detta kan komma att påverka starten, eller formen, för arrangemanget.


Marléne Eriksson, känd från Rent hus, TV4 nyhetsmorgon och Instagrams @husmorstipset, föreläser och inspirerar om hållbarhet hemma!

Hur kan man tänka kring att ta hand om sitt hem miljösmart? Vilka naturliga produkter fungerar att använda hemma och hur tar jag bäst hand om min garderob? Ja det är några frågor du får svar på i denna föreläsning!

Hon kommer även svara på era frågor kring fläckar, rengöring av stora prylar och oönskad lukt. Det finns inte ett städproblem som Marléne inte har en lösning på. Du kommer även få ta del av konkreta tips på hur man blandar egna rengöringsmedel och smarta, enkla städknep. Med hennes hjälp blir det enkelt att ha det rent och fint hemma och skapa ett hem att trivas i!

Ny bok ute nu!
I hennes bok städglädje hittar du hjälp för att göra städningen både enklare, roligare och mer miljövänlig! Med fokus på giftfria medel som citron, ättika, bikarbonat och gamla tubsockor (!) går hon igenom alla rum och ytor för ditt hem.

Hon tar även upp hur du tacklar damm, kvalster och lort, hemmets tio värsta snuskfällor, rätt rengöring för ditt golv eller tips på en snabbstädning när det plötsligt ringer på dörren är bara några axplock ur innehållet. Till varje rum i huset får man veta vilka städprylar som behövs, vad som bör städas varje dag och hur du gör en grundligare veckostädning. Allt så snyggt, enkelt och pedagogiskt upplagt så att städlusten verkligen infinner sig.

Kursledare
Marléne Eriksson, städexpert.
Marléne medverkar återkommande som städexpert på TV4 Nyhetsmorgon. Där inspirerar hon tittarna och ger kunskap om allt inom städning och tvättning. Som alltid med hennes personliga twist av smarta "genvägar", life-hacks och husmorsknep.
Läs mer om hennes verksamhet på hennes hemsida här!

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även kompiscirkar med dina vänner att starta.
Prata med ditt lokala SV-kontor för mer information!

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Vi kommer att använda oss av den digitala plattformen Teams. Länk till föreläsningen skickas ut via mejl i god tid innan start.

Varmt välkomna!