Hälsa & välbefinnande

Livet i en svag nyans av rosa är en inspirerande föreläsning om att återta livet. Där det gäller att hitta modet att ge den rosa resan ett större syfte, än den rädsla som får oss att tappa fotfästet.

Som hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer medveten och hållbar hälsa för vår vanliga vardag, men idag är det ingen som har en vanlig vardag. Vi står alla mitt i något vi aldrig trodde skulle ske och precis som under min rosa resa, så känns det som om vi ständigt tappar fotfästet.

Hösten 2014 hade livet en stor uppgift för mig, en uppgift jag inte önskade någon, men den var till mig. Den hade ett viktigt syfte och det var dags att ta vara på varje sekund. Min rosa resa hade ett syfte och det var att förstå mig själv och vad som hände i både kropp, knopp och själ och därefter hitta verktygen så jag kunde återta livet igen. Att återta livet är inte det självklara och det är ofta en uppgift som lämnas över till oss själva. Vem är jag nu? Kommer jag bli sjuk igen? Cancern hade ju kommit som en tjyv om natten, så vem säger att den inte kan dyka upp igen?

Under ca 45 minuter får ni ta del av mina resa och mina kreativa tankar, hur vi kan hitta verktyg för att återta livet och få ett starkare hälsokonto. Därefter tänkte jag att vi fixar påtåren och så får ni möjlighet till att ställa frågor via chatten.

Vi kommer att använda oss av digitalverktyget Zoom som du loggar in via den länk vi mejlar dig innan föreläsningen. Skriv in din aktuella mejladress när du anmäler dig.

Medverkande
Vill du veta mer om Hälsoinspiratören Tina Persson? Välkomna till Friskoteket!
Du kan även gå till Facebook Friskoteket eller Linkedin tinaperssonlulea.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Välkomna till en digital stund fylld med inspiration för både kropp, knopp och själ!