Föreläsning om Vilda växter som mat och medicin - Green Drinks

Föreläsning om Vilda växter som mat och medicin - Green Drinks

Djur, natur & jakt, Hantverk, Humaniora

Quality Hotel Bodensia och Studieförbundet Vuxenskolan bjuder in till Green Drinks!

Våren är här och våra vilda växter med den! Vilka kan vi använda till mat och för huskurer? Hur plockar vi dem på ett ansvarsfullt sätt? Hur kan vildsamlande växter bidra till en mer hållbar värld? Smakprov ur skogens skafferi utlovas också!

Vår föreläsare är Elin Johansson, certifierad utbildare av plockare av vilda växter, natur- och kulturguide och utbildad upplevelseproducent. Under föreläsningen bjuder köket på lite roliga snacks.

Ta även tillfället i akt att prova den middag som specialkomponeras efter kvällens tema för 195 kr. OBS! Meddela i kommentarsfältet vid anmälan att ni vill boka middag samt eventuell specialkost. Sista datum för att boka middag är 9 maj!

Green Drinks är ett välkomnande, informellt forum för att mötas och samtala kring miljö- och hållbarhetsfrågor. Kvällen inleds med en aktuell föreläsning inom temat hållbar utveckling, fortsätter med gemensam diskussion, och avslutas med avslappnat mingel.

Quality Hotel Bodensia arbetar sedan flera år tillbaka aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor och vill gärna lyfta fram det goda arbete som de gör. Hotellet är certifierade enligt ISO14001 och frukosten är dessutom KRAV-certifierad.

Alla är välkomna på Green Drinks och deltagande är kostnadsfritt.

Hjärtligt Välkomna!