Beteendevetenskap

Covid-19 Vi följer noggrant utvecklingen och spridningen av Covid-19 i samhället. Vi utgår från rekommendationer från FHM och anpassar vår verksamhet efter rådande läge. Detta kan komma att påverka starten, eller formen, för arrangemanget.

Att vänta barn är underbart, men kan också kännas ensamt, ovisst och lite oroligt ibland. Att förbereda sig mentalt genom kunskap och olika verktyg, bidrar till lugn och trygghet inför förlossningen

Kursinnehåll
Denna studiecirkel riktar sig till dig som är gravid och/eller till dig som är partner, som vill förbereda er för den stora dagen. Det spelar ingen roll om det är första, andra eller tredje barnet.

Vi träffas vid tre tillfällen via digitala lösningar, för förberedelser inför stundande förlossning.
Planerade kursdatum 12september, 26september, 10oktober kl. 1800-2015

Vi pratar bland annat om:
- olika verktyg för mental förberedelse,
- hur vi kan hjälpa kroppen att slappna av under värkarbetet,
- hur partnern bäst kan stötta.

Utöver detta får ni möjlighet att prata med andra i samma situation och dela tips, ideér och stötta varandra – en mötesplats för blivande föräldrar!

Du som deltar i studiecirkeln erbjuds individuell coaching eller individuellt doulastöd, till reducerat pris.

Förkunskaper
Öppet sinne, nyfikenhet och en vilja att utvecklas tillsammans med andra.

Samtalsledare
Carina Lindström är utbildad Doula och verkar som stöd för gravida och partners inför förlossningar.
Carina är utbildad coach med mångårig erfarenhet av att som chef och ledare jobba med grupprocesser, förändringsledning och utvecklingsarbete. Carina har 30 års egen erfarenhet av föräldraskap till fyra barn i olika åldrar och har också rollen som mormor till tre barnbarn.
Läs mer på hemsidan: www.cliutveckling.se

Mer info
Kurskostnad 750 kr/person eller 1150kr/par
Skriv i meddelande i anmälan om ni är ett par så skriver vi rätt kurskostnad på fakturan Kom ihåg att göra anmäla var för sig så att båda får plats på kursen!

Studiecirkeln kommer att hållas via ZOOM och du får en länk via epost innan kursstart. Har du frågor kring detta är du välkommen att kontakta SV Boden på epost guhn.nordberg@sv.se
Känner du att du har fler frågor kring kursinnehåll är du välkommen att kontakta Carina Lindström info@cliutveckling.se