Quality Hotel Bodensia och Studieförbundet Vuxenskolan bjuder in till Green Drinks - samtal kring ett hållbart liv

Jag vill inte dö, men jag orkar inte leva, sa jag.
Gå hem och ta hand om dig, sa läkaren.
Hur gör jag det?

Välkommen att ta del av Sofias resa från utbränd till yogalärare och hållbarhetsinspiratör som för varje dag lever mer hållbart för sig själv, andra människor, djur och natur. Inifrån ut.

Vår föreläsare Sofia Larsson är eldsjälen som brann för andra människor, djur och natur men glömde bort sig själv. Nu har hon börjat ge sig själv ved först och ser hur det ger större positiva ringar på vattnet, för andra människor, djur och natur. Hon delar gärna med sig av alla verktyg hon fått på vägen.

Föreläsningen pågår från kl. 18:00 till ca kl 19:00 och följs av öppen diskussion och mingel.

Mer information om Sofia finns på: https://www.facebook.com/pages/category/Local-Business/Peace-Love-Joy-1201786743307958/

Ta även tillfället i akt att prova den middag som specialkomponeras efter kvällens tema för 220 kr. OBS! Meddela i kommentarsfältet vid anmälan att ni vill boka middag samt eventuell specialkost. Sista datum för att boka middag är 3 april!

Green Drinks är ett välkomnande, informellt forum för att mötas och samtala kring miljö- och hållbarhetsfrågor. Kvällen inleds med en aktuell föreläsning inom temat hållbar utveckling, fortsätter med gemensam diskussion, och avslutas med avslappnat mingel.

Quality Hotel Bodensia arbetar sedan flera år tillbaka aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor och vill gärna lyfta fram det goda arbete som de gör. Hotellet är certifierade enligt ISO14001 och frukosten är dessutom KRAV-certifierad.

Alla är välkomna på Green Drinks och deltagande är kostnadsfritt.

Hjärtligt Välkomna!