Hantverk & konst

Vi binder fina skiss och anteckningsböcker med en stilfull pärm att förvara dem i. Material ingår i kursen!

På denna digitala kurs gör vi fyra (A6) skiss/anteckningsböcker som vi dekorerar med bland annat stygn och applikation. Till dessa fyra böcker gör vi en pärm av läderpapper och vadmal mm. Vi skickar ut ett kit med posten till dig där material för alla träffar ingår.

Cirkelledaren guidar dig steg-för-steg hur du bygger upp din bok och bidrar med mycket inspiration, tips och tricks på vägen!

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Material
Materialet, som ingår i kursen, kommer att skickas med post. (Lim ingår inte i materialsatsen). När du anmäler dig, notera om du har någon favoritfärg så försöker vi matcha den färgen till ditt broderi så långt det är möjligt.

Cirkelledare
Marie Andersson Ranlund. Tusenkonstnär som bland annat gått utbildning på Carl Malmstens Capellagården på Öland.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare och lära dig mer av Mari kommer det fler studiecirklar framöver.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före studiecirkelstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Vi kommer att använda oss av den digitala plattformen Jitsi. Länk kommer till din mejladress några dagar innan studiecirkelstart.

Startdatum för studiecirkeln är preliminär och kan komma att ändras beroende på antalet anmälda deltagare.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.