Beteendevetenskap

Att vara förälder är fantastiskt, utmanande och föränderligt – allt efter olika åldrar, situationer och personligheter
Idag finns få forum för att prata med andra föräldrar, även om föräldraskapet till viss del blir mer och mer komplext med allt som nutiden för med sig.

Kursen riktar sig till dig som vill prata föräldraskap med andra – oavsett åldrar. Du vill titta ”inåt” på dig själv och ditt eget föräldraskap och du vill utvecklas och dela erfarenheter och goda exempel med andra. Att utvecklas tillsammans är både roligt och effektivt!
Kursledaren som själv är fyrbarnsmor, och erfaren coach/ledare, kommer att samtals- och processleda gruppen med fokus på utveckling av föräldraskap.

Ni väljer ämnen/områden, ex. kan vara: tålamod, gränssättning, ansvar, egen tid, aktiviteter, nätverk.
Det kommer vara en blandning av uppgifter, egen reflektion, gemensamma samtal och övningar i grupp – allt i ett kreativt Workshop-format.
Ni kommer att få energi, inspiration och möjlighet att prata med andra i samma situation, en mötesplats för föräldrar till barn i olika åldrar!
Du som deltar i kursen erbjuds individuell coaching till reducerat pris

Planerade kursdatum 13 september, 18 oktober , 22november

Förkunskaper
Öppet sinne, nyfikenhet och en vilja att utvecklas tillsammans med andra.

Material
Eventuellt material som behövs ingår i kursavgiften.

Kursledare
Carina Lindström, utbildad coach med mångårig erfarenhet av att som chef och ledare jobba med grupprocesser, förändringsledning och utvecklingsarbete.
Carina har 28 års egen erfarenhet av föräldraskap och har fyra barn i olika åldrar.

Läs mer om cliutveckling

Lokal
Vuxenskolan i Boden

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Startdatum är preliminärt och kan bli framflyttat om vi får för få anmälningar. Skulle du inte ha möjlighet att gå kursen har du en vecka på dig att avanmäla dig sedan kallelsen/fakturan skickats ut. Vill du delbetala kursen eller har du en annan fakturamottagare? Notera i meddelanderutan.