Beteendevetenskap

Att vara ledare innebär ett stort ansvar och ställer höga krav på förmågan att leda och motivera andra och att föra verksamheten framåt.
Ansvar är utvecklande och stimulerande men kan också vara betungande och stressigt. Balans mellan privatliv och arbetsliv är en förutsättning för att må bra och för att lyckas med det vi gör.

Kursen riktar sig till dig som vill titta ”inåt” på dig själv och ditt ledarskap, du vill utvecklas i din ledarroll och dela erfarenheter och goda exempel med andra erfarna chefer. Att utvecklas tillsammans är både roligt och effektivt!

Ni väljer ämnen/områden, ex. kan vara: bygga team, få med sig andra, kommunikation, feedback-kultur, förändringsledning, svåra samtal och konflikter, uppföljning och resultat.
Det kommer vara en blandning av uppgifter, egen reflektion, gemensamma samtal och övningar - allt i ett kreativt Workshop-format.
Du som deltar i kursen erbjuds individuell coaching till reducerat pris

Planerade kursdatum 22 mars, 26april, 24 maj

Förkunskaper
Passar dig som är chef, ledare eller dig som har ett uttalat ansvar för en grupp eller ett projekt.

Material
Eventuellt material som behövs ingår i kursavgiften.

Kursledare
Carina Lindström, utbildad ledarskapscoach med mångårig erfarenhet av att som chef och ledare jobba med grupprocesser, förändringsledning och utvecklingsarbete. Carina är chef över chefer och även aktiv mentor för högre chefer inom olika verksamhetsområden.

Läs mer om cliutveckling

Lokal
Vuxenskolan i Boden


Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Startdatum är preliminärt och kan bli framflyttat om vi får för få anmälningar. Skulle du inte ha möjlighet att gå kursen har du en vecka på dig att avanmäla dig sedan kallelsen/fakturan skickats ut. Vill du delbetala kursen eller har du en annan fakturamottagare? Notera i meddelanderutan.