Beteendevetenskap

Oavsett vad vi har för utmaning och mål, börjar allt med oss själva.
Att som människa förstå sig själv och sina behov är avgörande för att kunna utvecklas, prestera, må bra och kunna bidra till andra. Därför är det viktigt att vi fortsätter att utveckla vårt sätt att ”leda oss själva”, vårt Självledarskap.

Kursen riktar sig till dig som vill titta ”inåt” på dig själv och ditt självledarskap, du vill utvecklas och dela erfarenheter och goda exempel med andra. Att utvecklas tillsammans är både roligt och effektivt!

Ni väljer ämnen/områden, ex. kan vara: egen tid och utrymme, balans i livet, hälsa, ta egna beslut, att anta utmaningar, ”egen-boost” och nya målsättningar.

Det kommer vara en blandning av uppgifter, egen reflektion, gemensamma samtal, inslag av teori och övningar i grupp – allt i ett kreativt Workshop-format.
Ni kommer att få energi, inspiration och möjlighet att satsa på er själva!
Du som deltar i kursen erbjuds individuell coaching till reducerat pris.


Planerade kursdatum 15 mars, 19april, 17 maj

Förkunskaper
Öppet sinne, nyfikenhet och en vilja att utvecklas tillsammans med andra.

Material
Eventuellt material som behövs ingår i kursavgiften.

Kursledare
Carina Lindström, utbildad coach med mångårig erfarenhet av att som chef och ledare jobba med grupprocesser, förändringsledning och utvecklingsarbete.

Läs mer om cliutveckling

Lokal
Vuxenskolan i Boden


Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Startdatum är preliminärt och kan bli framflyttat om vi får för få anmälningar. Skulle du inte ha möjlighet att gå kursen har du en vecka på dig att avanmäla dig sedan kallelsen/fakturan skickats ut. Vill du delbetala kursen eller har du en annan fakturamottagare? Notera i meddelanderutan.