Djur, natur & miljö

Kursen passar dig som vill starta på jaktprov eller jaktträna din hund som aktivering. Du kan gå denna kurs både om du och hunden är ny inom området eller om du redan startat på prov - övningarna anpassas så den passar just dig och din hund, oavsett nivån ni befinner er på.

Kursinnehåll
På kursen tränar vi på den apporterande retriverns arbete, dvs moments som markering, linjetag, sök, närsök, stadga, följsamhet, passivitet, träning med skott, vilt, att lyssna på signaler m.m.
Måndag 13/6 - kl. 9.00-15.00
Tisdag 14/6 - kl. 9.00-15.00
Kursstart vid 6 anmälda deltagare!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, kräver dock hund av apporterande retriverras. OBS! vaccinerad hund.

Kursledare
Instruktör: Pia Fors, Kiruna
Pia är utbildad instruktör via Svenska spaniel- och retriverklubben (SSRK) samt har gått Canis 1-åriga KlickerTränarkurs. Hon är även certifierad provledare för B-prov retriever. Utöver det har hon gedigen kunskap och erfarenhet inom bl.a. retrieverjakt, lydnad och spår. Pia håller via sitt företag Mincados många olika kurser i Kiruna med omnejd.
.
Bra att veta
Anmälan är bindande och anmäl senast den 16/5! Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Välkommen med din intresse anmälan!