Vi måste göra något åt miljö!
Vi lever i en tid där klimatpåverkan och vad vi själva kan göra för en bättre miljö är högst upp på agendan. Så vad gör då vår egen kommun i denna fråga?
Det finns intentioner om att Boden ska bli ledande inom miljöteknik och återvinning, eller clean tech som det också kallas – men vilka idéer och visioner finns och vad gör Bodens kommun redan idag för att minska vår klimatpåverkan?

Medverkande
Kvällens föreläsare - Thomas Fägerman - är mannen som fått i uppdrag att utveckla miljöteknikbranschen i Boden. Han tar sig an det nya jobbet med stort miljöengagemang och modiga visioner – som att öka vår grad av självförsörjning av mat genom att ta tillvara spillvärme från serverhallar.

Thomas har ett stort personligt engagemang kring miljö och klimat som sträcker sig tillbaka till ungdomsåren som fältbiolog. Enligt honom finns det många projekt som skulle kunna bli mer miljövänliga och han tror att hållbara satsningar också kan innebära affärsmöjligheter och konkurrensfördelar.

Bra att veta
Föreläsningen är kostnadsfri och en del av den serie föreläsningar och workshops på temat Hållbarhet

Ta gärna tillfället i akt att prova den middag som specialkomponeras av Bodensia efter kvällens tema för 220 kr. Middagen serveras efter föreläsningen.
OBS! Meddela i kommentarsfältet vid anmälan att ni vill boka middag samt eventuell specialkost. Sista datum för att boka middag är onsdag 12 februari!

Green Drinks är ett välkomnande, informellt forum för att mötas och samtala kring miljö- och hållbarhetsfrågor.

Quality Hotel Bodensia arbetar sedan flera år tillbaka aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor och vill gärna lyfta fram det goda arbete som de gör. Hotellet är certifierade enligt ISO14001 och frukosten är dessutom KRAV-certifierad.

Hjärtligt Välkomna!