Pedagogik

Covid-19
Vi följer noggrant utvecklingen och spridningen av Covid-19 i samhället. Vi utgår från
rekommendationer från FHM och anpassar vår verksamhet efter rådande läge. Detta
kan komma att påverka starten, eller formen, för arrangemanget.


Brinner du för något och skulle vilja hålla kurs i det men inte vet hur du gör?
Gå denna cirkelledarutbildning och starta din kurs!


Upplägg
Ledarutbildningen genomförs digitalt i tre delar, där du genomför två delar själv hemma i egen takt. Det tredje tillfället gör vi tillsammans, här följer vi upp reflektions- och samtalsfrågorna från den digitala grundutbildningen du själv genomförde. Innan träffen får du en inbjudan med möteslänk och instruktioner. Skulle du känna dig osäker på digitala möten så kommer vi erbjuda ett möte innan där du får testa på teknikern. Du deltar även här vid din dator, surfplatta eller mobil med kamera och mikrofon.

Utbildningstillfälle
Under hösten så kommer vi erbjuda flera utbildningstillfällen, klicka på texten nedan för att komma till det tillfället.
Om ingen av nedan tillfällen passar så gör en intresseanmälan här så kontaktar vi dig med andra tillfällen. Skriv gärna i meddelandefältet om du önskar dag- eller kvällstid.
Kvällstid 15 september
Dagtid 22 september
Kvällstid 29 september

Du som ledare på SV ska ha goda kunskaper om både vår organisation och folkbildning generellt, men också känna en trygghet i hur man på bästa sätt leder och utvecklar en grupp för att nå de uppsatta målen.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss!