Hälsa & välbefinnande

Med enkla långsamma och mjuka rörelser hjälper vi igång kroppens självläkande system och skapar utrymme för återhämtning och harmoni.

Kursinnehåll
Det här är en kurs för dig som vill öka din förståelse för hur du dagligen kan ta hand om din kropp och ditt sinne med mjuka yogarörelser och inslag av mindfulness.

Om du vill få del av verktyg att skapa stunder av stillhet, harmoni och balans i din vardag och släppa stress och oro är detta fyra tillfällen för dig.

Tillsammans med Ulrica som erfaren Mindfulness och MediYoga instruktör kommer du att få lära dig verktyg att använda i din vardag för att fylla på med energi, finna fokus och skapa förutsättningar för att må bra. Vi kommer varva övningar sittande på stol och liggande på yogamatta, men alla övningar går att göra bara sittande på stol för den som föredrar det.

Mediyogan är en en svensk yogaform som knyter i hop det gamla yogiska filosofierna med den västerländska vetenskapen. Rörelserna är mjuka, långsamma och igenkännande och helt utan krav och prestation.

Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper. Det här är en kurs för dig som vill ha en stund varje vecka för ditt eget välmående.
Kursen är för både dig som inte provat Mediyoga och mindfulness tidigare men också för dig som vill fortsätta praktisera i grupp med ledare.

Material
Yogamatta eller liggunderlag.

Kursledare
Kursledaren är utbildad Mediyoga och mindfulnessintruktör.
För frågor om kursen ring Studieförbundet Vuxenskolan 0920-893 20.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler, Sandviksgatan 35, korsning Rådstugatan 6c.

Bra att veta
-Startdatum är preliminärt och kan komma att flyttas fram beroende på antalet anmälda deltagare.

-Kurspriset är baserat på 4 träffar

-Kursen startar då det är tillräckligt många deltagare anmälda.

-Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.