Media & kommunikation

Facebook med Messenger och Instagram är så kallade sociala medier eller nätverk som kan användas till att skapa kontakt och "umgås" med andra över Internet.
Du kan hålla kontakt med familj och vänner, leta upp gamla klasskamrater eller före detta kollegor. Du kan ta del av nyheter och det finns många tusentals intressegrupper. Du kan själv dela information och händelser som du vill att dina vänner ska få ta del av.

Förutom att skicka meddelanden till varandra går det även att lägga upp bilder och filmer. Instagram är mer ett "bildflöde" och har mindre plats för text, medan Facebook rymmer både korta och långa inlägg/meddelande, foton och filmer.

Kursens mål
Kursens målsättning är att ge en grundläggande inblick i hur Facebook fungerar och vad den kan används till.

Vi erbjuder SPF-medlemmar 10% rabatt, skriv i notering om medlem.


Förkunskaper
Kursen är lämplig för alla, såväl nybörjare som fortsättare, då en stor del av undervisningen är individuellt anpassad. Du får arbeta med moment som är anpassade till din kunskapsnivå och dina förutsättningar.

Material
Ta med din egen smarta telefon till kursen. Har du, och istället vill använda en surfplatta, går det precis lika bra.

Kursledare
Vår ledare är Eyoale Taedes, en mycket kunnig ledare inom sitt område och som leder många kurser både i Luleå och Piteå. Han får väldigt mycket beröm för sina kurser.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura 2-4 veckor före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Startdatum kan komma att ändras vid för få anmälningar.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Varmt välkommen med din anmälan!