Media & kommunikation

Facebook med Messenger och Instagram är så kallade sociala medier eller nätverk som kan användas till att skapa kontakt och "umgås" med andra över Internet.
Du kan hålla kontakt med familj och vänner, leta upp gamla klasskamrater eller före detta kollegor. Du kan ta del av nyheter och det finns många tusentals intressegrupper. Du kan själv dela information och händelser som du vill att dina vänner ska få ta del av.

Förutom att skicka meddelanden till varandra går det även att lägga upp bilder och filmer. Instagram är mer ett "bildflöde" och har mindre plats för text, medan Facebook rymmer både korta och långa inlägg/meddelande, foton och filmer.

Ta med din egen smarta telefon till kursen. Har du, och istället vill använda en surfplatta, går det precis lika bra.


LEDARE
Vår ledare är Eyoale Taedes, en mycket kunnig ledare inom sitt område och som leder många kurser både i Luleå och Piteå. Han får väldigt mycket beröm för sina kurser.

Kursen består av 4 st sammankomster, måndagar.
Startdatum är preliminärt och kan komma att ändras om det är för få deltagare anmälda.
SPF medlemmar får 10% rabatt. Skriv i notering vid anmälan om ni är medlem.

Förkunskaper
Inga

Lokal
Småbåtsgatan 1, Luleå


Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart kursen är fullsatt. Skulle du inte ha möjlighet att gå kursen har du en vecka på dig att avanmäla dig sedan kallelsen/fakturan skickats ut.