Lär dig hantera moderna telefoner- fortsättningskurs.

Lär dig hantera moderna telefoner- fortsättningskurs.

Data & IT


Har du gått nybörjarkursen i smartphone eller har lite erfarenhet av att använda en men vill lära dig mer. Då är denna kurs något för dig. Du repeterar grunderna och fördjupa dig i hur du effektivt kan jobba med din smartphone i såväl privatlivet som i yrkeslivet.

Innehåll
Smarta telefoner har på kort tid invaderat marknaden i olika varianter. Sant är att den är snabb, med ett klick är du igång. Med en smartphone kan du vara online nästan överallt och med den inbyggda kameran kan du fotografera och lägga ut bilder på en gång.
I denna kurs lär du dig bland annat mer om mejlen och hur man bifogar dokument, appar, molntjänster, säkerhetskopior, bildredigeringsprogram mm.

Upplägg
Denna kurs vänder sig till dig som har en smartphone och vill lära sig utnyttja alla dess möjligheter. Kursen omfattar 3 tillfällen, där varje tillfälle är 4x45 min.

Förkunskaper
Du har gått nybörjarkurs eller har viss vana av smartphone och vill lära dig mer.

Kursledare:
Eyoale Taedes

Kursmaterial
Tag med din egna mobiltelefon.

Bra att veta
Kursen går bara igång om det är tillräckligt med deltagare. Invänta därför alltid kallelse före kursstart.
Har du gått nybörjarkursen i smartphone eller har lite erfarenhet av att använda en Smartphone och vill lära dig mera om hur du kan använda din Smartphone. Då är denna kurs något för dig. Du får lära dig grunderna och fördjupa dig i hur du effektivt kan jobba med din Smartphone i såväl privatlivet som i yrkeslivet.