Hantverk & konst

Lär dig virka en kjol - Nybörjare

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs. Men alltid bra om man kan göra olika maskor samt förstå lite av det du ser för mönstret ni får är en film så man enkelt kan följa hur man gör hela kjolen i egen takt. En länk kommer att skickas till er när kursen startar så det är bra om ni har en laptop eller en surfplatta som ni kan se filmen ifrån.

Material
Ni får själv bestämma färg på eran kjol så jag kommer att höra av mig till er när det är dags att beställa in materialet.

Kursledare
Detta är en kamratcirkel där ni själva väljer vem i gruppen som ska bli cirkelledare. Du som är cirkelledare kommer att ha kontakt med mig på SV och ansvara för cirkellistan och även den finns digitalt så ni behöver inte lämna ert hem alls för att delta i denna kamratcirkel.

Cirkelledaren ansvarar även för uppkoppling till valfri plattform för alla deltagare, tid och veckodag får ni bestämma tillsammans så det passar för alla.

Bra att veta
Efter din anmälan kommer du att få all information av mig.

Ni träffas via videosamtal 1 -2 ggr per vecka och som jag skrev så bestämmer ni tid och dag själv.

Har du frågor eller vill anmäla dig och ditt gäng ring eller maila mig på 0922-617 07 el asa.tornin@sv.se så hjälper jag dig.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.