Hälsa & välbefinnande

Covid-19
Vi följer noggrant utvecklingen och spridningen av Covid-19 i samhället. Vi utgår från rekommendationer från FHM och anpassar vår verksamhet efter rådande läge. Detta kan komma att påverka starten, eller formen, för arrangemanget.


Kanske är det ”tack” vare det här året, som du både har insett och förstått att det är dags att göra en omstart i livet? En omstart för att öppna möjligheter för nästa del i livet, en omstart för både kropp, knopp och själ. En omstart som kommer att ge en större mening med livet och ett starkare hälsokonto!

En omstart behöver inte betyda att du bryter upp och kastar bort allt. Nej, en omstart kan även innebära att vi omvärderar och gör det vi har till något bättre trots att vi ibland behöver avsluta och bryta upp!

Kursinnehåll
- Har du svårt att förstå vad som stoppar dig?
- Skulle det vara skrämmande att släppa vissa måsten?
- Har du rätten att bli ditt bästa jag?
- Vågar du säga ja till livet, men nej till andra?
- Har du svårt att se möjligheterna som finns mitt framför näsan?
- Är känslan av att göra en omstart lockande, men du vet inte hur du ska gå tillväga?

Dessa är några intressanta frågeställningar vi kommer att snurra fart på.
Vilka är dina frågor och funderingar? Hur ser ditt liv ut idag och hur sitter du fast i ditt liv?
Denna studiecirkel är till för er som deltar, så berätta i er anmälan vilka frågor som ni vill snurra fart på!

Material
Studiematerial 75 kronor tillkommer på deltagaravgiften.
Materialet skickas hem till dig som deltagare mot betalning via Swish till cirkelledaren.

Kursledare
Som Hälsoinspiratör älskar Tina att snurra fart på folks tankar och hitta en mer positiv frekvens på den mentala hörapparaten. Hon inspirerar både kropp, knopp och själ genom sina föreläsningar och krönikor. För två år sedan började ocksåTinas Tankar, inspiration mitt i vår vanliga vardag, sändas på Radio X 89,3 (Luleå Närradio). Walk and Talk coaching är Tinas nyaste koncept, som öppnar dörren till så många fler eftersom coachingen sker via telefon. Hon utgår alltid från sina erfarenheter och det har gett henne en enorm verktygsväska som hon gärna delar med sig av.
Läs mer om Hälsoinspiratören Tina här.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Studiecirkeln kommer att genomföras digitalt via Zoom.
Länk till studierummet skickas närmare kursstart till din mejladress.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.