Hantverk & konst

Covid-19
Vi följer noggrant utvecklingen och spridningen av Covid-19 i samhället. Vi utgår från rekommendationer från FHM och anpassar vår verksamhet efter rådande läge. Detta kan komma att påverka starten, eller formen, för arrangemanget.


Har du en stol, karmstol, enklare fåtölj eller något annat som behöver ny stoppning eller nytt tyg? Eller tycker du om att köpa gamla möbler men inte har tekniken/kunskapen att reparera, klä om. Då är detta den perfekta kursen för dig, du arbetar med din egen möbel och lär dig relevanta och tillvägagångssätt för arbetet med just den.

Kursinnehåll
Vi lär oss grunderna i möbeltapetsering, verktyg, material och tekniker.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Material
Vi jobbar med boken Stoppa, klä om och renovera möbeln - Lise-lotte Boström. Du som deltagare tar med dig din möbel + tyg, annat material finns att köpa under kursens gång.

Kursledare
Anita Lundholm - Johansson

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Hjärtligt välkommen med din intresse anmälan!

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.