Djur, natur & miljö

Agility passar alla hundar, stora som små, och alla förare, unga som gamla. Det är en fartfylld sport som kräver god kontakt, vilja och glädje hos både hunden och föraren.

Kursinnehåll
Kursen innehåller grundkunskaper i Agility såsom hopphinder, tunnlar, och handling-system för föraren. Ari anpassar övningar utifrån ekipagets förutsättningar och kunskaper.
Söndag 12/6 - kl.13.00-16.00
Måndag 13/6 -kl. 9.00-12.00
Kursstart vid 6 anmälda deltagare!

Förkunskaper
Hunden ska ha vardagslydnad dvs: kunna sitta, vänta kvar och komma på inkallning. OBS! vaccinerad hund.

Kursledare
Instruktör: Ari Kortenniemi, Finska Pello Ari har tränat och tävlat Agility i 15 år, det han beskriver som sin häftigaste upplevelse var när han tog individuellt Finskt SM-guld i senior klass.
Ari är utbildad agility-coach i Finska Agilityförbundet. Han har de senaste 5 åren varit en av huvudcoacherna för Nord-Finlands Top Team program; ett träningsprogram för ekipage som siktar mot det finska agilitylandslaget. Ari har drygt 10 års erfarenhet av att hålla kurser på flera nivåer via sin hemmaklubb Länsirajan Kennelkerho.
.

Bra att veta
Anmälan är bindande och anmäl senast den 16/5! Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Välkommen med din intresse anmälan!