Djur, natur & miljö

Freestyle, kreativ lydnad, cirkustricks, dans med hund, ja kärt barn har många namn. Hundsporten freestyle handlar om att träna samspel och relation genom trick som utförs till musik.
Gillar du och din hund att träna trick och ha roligt ihop? Eller skulle du vilja testa på något nytt som både är teambuilding och som bygger relation? Då borde du verkligen testa freestyle.


Kursinnehåll
Under kursen får du och din hund lära er grundläggande trick, träna på att lägga ihop dessa till musik samt bygga ett lättsamt program. Du får en inblick i hur tävlingsformen freestyle och heelwork to music funkar och vad som är viktigt att tänka på. Vi kommer att lära oss hur vi på ett roligt sätt kan aktivera våra hundar oavsett om ambitionen är träning eller tävling. Avslutningsvis skapar vi tillsammans ett lättsamt freestyleprogram. Du får en massa inspiration och pepp under kursen och en chans att träna fokus och följsamhet med din hund.
Lördag 11/6 - kl. 9.00-12.00
Söndag 12/6 - kl. 9.00-12.00
Kursstart vid 6 anmälda deltagare!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. OBS! vaccinerad hund.

Kursledare
Instruktör: Elin Hällberg, Skellefteå
Elin är utbildad instruktör i Freestyle och Heelwork to music via Svenska hundfreestyleklubben och tävlar aktivt i bl.a. freestyle och heelwork to music. Hon genomgår även utbildning till domare i båda sporternaI
.
Bra att veta
Anmälan är bindande och anmäl senast den 16/5! Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Välkommen med din intresse anmälan!