Plockarens år - fristående fortsättning av fjolårets uppskattade föreläsning "Vilda Växter som mat och medicin"

Vilda växter i vår - och året runt! Vad kommer efter nässelsoppan? Vad kan du samla i skog och mark och hur tar du rätt på det på bästa sätt? Välkomna till en föreläsning om hur du kan göra vilda växter till en del av en hållbar och nyttig kost året om. Elin Johansson är natur- och kulturguide, upplevelseproducent och utbildad i vildplock via Hushållningssällskapet. Under föreläsningen bjuder köket på lite roliga snacks.

Ta även tillfället i akt att prova den middag som specialkomponeras efter kvällens tema för 220 kr.
OBS! Meddela i kommentarsfältet vid anmälan att ni vill boka middag samt eventuell specialkost. Sista datum för att boka middag är 8 maj!

Green Drinks är ett välkomnande, informellt forum för att mötas och samtala kring miljö- och hållbarhetsfrågor.

Quality Hotel Bodensia arbetar sedan flera år tillbaka aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor och vill gärna lyfta fram det goda arbete som de gör. Hotellet är certifierade enligt ISO14001 och frukosten är dessutom KRAV-certifierad.

Alla är välkomna och deltagande är kostnadsfritt.

Hjärtligt Välkomna!