Språk

Covid-19
Vi följer noggrant utvecklingen och spridningen av Covid-19 i samhället. Vi utgår från rekommendationer från FHM och anpassar vår verksamhet efter rådande läge. Detta kan komma att påverka starten, eller formen, för arrangemanget.


Lär dig spanska från grunden!

Den här kursen riktar sig till dig som inte läst spanska sedan tidigare och vill lära sig språket från grunden.
Ungefär 500 miljoner människor har spanska som modersmål, och det i sig gör att det kan jämföras med engelskan i fråga om både storlek och spridning i världen. Välkommen till vår kurs och bli en del av det

Kursinnehåll
"Det roliga att läsa spanska med mig är att kunna läsa spanska om Spanien, dess traditioner och kulturer. Ska man resa till Spanien kan det ju vara intressant att känna till olika traditioner, kulinariska upplevelser i olika regioner och varför man firar olika saker och på vilket sätt - medan man själv lär sig språket" Charlotte, cirkelledare på denna kurs.

På kursen får du bland annat lära dig:
- vanliga ord och enkla fraser
- berätta om dig själv
- ställa enkla frågor och förstå enkla svar
- grundläggande grammatik
- kultur och samhällsliv

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Material
Allt material ingår i deltagaravgiften och skickas till er per post.

Kursledare
Charlotte Bergman har läst spanska på Universidad de Málaga para Extranjeros , Malagas universitet för utlänningar, och har bott i Spanien i närmare 30 år. Hon talar språket helt obehindrat, även juridisk spanska eftersom hon jobbat inom det området.

Utvecklingsmöjligheter
I samråd med cirkelledaren finns möjlighet till fortsättningskurs.

Bra att veta
Startdatumet är preliminärt och kan komma att ändras beroende på antalet anmälda deltagare.
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Kursen sänds digitalt, mer info kommer per mejl närmare kursstart.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.